9 august 2016

Weekend CVE la pastravaria Cascada Ruisor, Berevoiesti, Cimpulung

In perioada 5-7 august 2016 CVE a organizat un raid montan in zona Campulung Muscel la care au participat posesorii celor trei Jeepuri Willys si un Fiat Campagnola. Pe o portiune a traseului ni s-a alaturat si o Dacia 1300.
In prima zi am parcurs traseul Bucuresti – Targoviste – Leresti – Campulung Muscel – Albestii de Muscel – pastravaria Bratioara – Campulung – Berevoesti Pastravaria Cascada Rausor.
In ziua doua am parcurs un traseu de drum forestier foarte putin circulat de la Pastravaria Cascada Rausor pana la Nucsoara, am coborat la Corbi ,unde am vizitat Schitul Corbii de Piatra, apoi am trecut prin Domnesti si am urcat pe un drum foarte abrupt si denivelat pana la Manastirea Slanic. Dupa o scurta vizita la manastire am coborat in Slanic unde am poposit la casa familiei Apostol unde am fost primiti traditional cu tuica, sunca si branzeturi.
Dupa o scurta escapada pana la cantonul Obstei Mosnenilor Slaniceni ne-am intors prin Berevoesti la Pastravaria Cascada Rausor unde am petrecut pana dupa miezul noptii.
Ultima zi a expeditiei s-a derulat pe traseul Berevoesti – Campulung -Targoviste – Bucuresti.
Toate masinile au functionat excelent si am revenit cu bine in capitala.

Participanti :
1.Nicu Apostol + Geana Apostol – JEEP MB
2.Radu Manu + Andrei Andronic + Lorena Andronic + Sophie (fiica fam. Andronic) – JEEP CJ3A
3.Catalin Balasa + Claudia Balasa + Bianca(fiica fam.Balasa) + o fam. din Franta – JEEP CJ2A
4.Florin Mitea + Iulia Mitea + Mihnea (fiul fam. Mitea) – FIAT CAMPAGNOLA
5.Mircea Istrate+ Iris Aloman – DACIA 1300

Biroul de presa al C.V.E.