8 aprilie 2009

Programul de activitati 2009

Va informam ca la data de 13 februarie 2009 a avut loc Adunarea Generala a CLUBULUI VEHICULELOR DE EPOCA din ROMANIA.In cadrul acestei sedinte s-a aprobat programul de activitati al CVE pe anul 2009 pe care vi-l prezentam si dvs. mai jos:

1.” PRIMAVARA CLUJULUI DE ALTADATA” data 10-12 Aprilie , organizata in colaborare cu S.C.RICHARDSON S.R.L. si sub patronajul Primariei Municipiului CLUJ NAPOCA.Editia 1. Parada si expozitie.
2.“PICNIC DE EPOCA LA BUFTEA” data 3 Mai ,organizata in colaborare cu S.C. PERFECT LTD. Co.si sub patronajul Primariei BUFTEA.Editia 1.Plimbare de weekend ,pic-nic retro la restaurantul CALU BALAN, parada si expozitie in BUFTEA, vizita la PALATUL STIRBEI.
3.“ZILELE MUNICIPIULUI TARGU JIU SI ORASUL MOTRU” data 22-24 mai, organizat in colaborare cu PERFECT LTD. Co.si unele consilii locale si societati com. de pe traseu.
4. “TARGUL ANTICARILOR IN PARCUL CAROL, EDITIA I” data 29-31 mai, la invitatia Primariei Sector 4 Bucuresti. Parada pe bulevardele adiacente si expozitie la intrarea in Parcul Carol cu ocazia acestui eveniment
5.“ZILELE MUNICIPIULUI TARGU MURES” data24-26 iunie, organizat in colaborare cu PERFECT LTD Co. si Primaria TARGU MURES.Parada si expozitie in BUZAU.
6.“ZILELE MUNICIPIULUI RAMNICU VALCEA” data 20 iulie ,organizat in colaborare cu PERFECT LTD Co.Parada,expozitie si masa festiva.
7. ”FESTIVALUL DUNARII DE JOS ,ZILELE MUN. TULCEA ,ZIUA MARINEI”,data14-16 august,organizat in colaborare cu PERFECT LTD Co.si primaria mun.TULCEA.Cursa de regularitate,parada si expozitie in mun.TULCEA.
8.“REGAL AUTOMOBILISTIC LA SINAIA” (Intilnire cu participanti la calatoria cu celebrul tren de epoca”ORIENT EXPRESS”,expozitie si parada in SINAIA,vizita la CASTELUL PELES.Data29-31august sau4-6septembrie.,organizat in colaborare cu PERFECT LTD Co.
9.“FESTIVAL SIGHISOARA 2009”, Organizator LT ADVERTISING .Data necomunicata.
10.“SLANIC MUSCEL 2009”,Organizator PERFECT LTD Co. Data necomunicata.
11.“DRUMURI PRAHOVENE” Data 18 octombrie .Organizator PERFECT LTD Co., PRMARIA PLOPENI si CASA DE CULTURA DIN PLOPENI Jud. PRAHOVA.

Dupa cum puteti observa este un program foarte ambitios in spiritul dezvoltarii miscarii automobilistice cu masini de epoca la caresi dvs. contribuiti substantial si sunt sigur ca veti fi alaturi de noi.
Pentru detalii suplimentare si propuneri de colaborare va stam la dispozitie.

PRESEDINTE C.V.E.
ING.NICU APOSTOL