16 august 2018

OLD CARS SHOW BRAILA 2018

 

“OLD CARS SHOW BRAILA 2018”.
Clubul Vehiculelor de Epoca a organizat la invitatia PRIMARIEI MUNICIPIULUI BRAILA, in perioada 11-12 August 2018 o parada si o expozitie cu masini de epoca sub denumirea de “OLD CARS SHOW BRAILA 2018”.
Sambata 11 August ora 8:00 am lua startul de la benzinaria Petrom Baneasa intr-un raid automobilistic de epoca pe traseul Bucuresti – Buzau – Braila Mall unde am ajuns la ora 13. Masinile au fost expuse in spatiul amenajat in parcarea Braila Mall si au atras un numeros public surprins de aceasta aparitie.
La ora 18:30 s-a pornit de la Braila Mall intr-o parada prin cateva cartiere din Braila pana cu punct final la primaria municipiului Braila unde a fost organizata expozitia de masini de epoca.
Duminica 12 August incepand cu ora 10:00 in cadrul expozitiei din parcarea primariei Braila s-a organizat un concurs de indemanare cu automobile de epoca. Castigatorilor si participantilor li s-au oferit diplome, cupe, medalii si premii.
In cele doua zile au participat 49 automobile de epoca din Bucuresti, Constanta, Alexandria, Buzau, Ploiesti, Galati si Braila. Expozitia a fost vizitata de un numeros public dornic sa se fotografieze langa masinile ce le starneau nostalgii sau le provocau interesul. Atat pentru invitatie cat si pentru sprijinul acordat in desfasurarea evenimentului multumim Primariei Municipiului Braila, Casei de cultura si administratiei complexului comercial Braila Mall.
De asemenea multumim tuturor participantilor pentru entuziasmul cu care au raspuns invitatiei lansata de Clubul Vehiculelor de Epoca.

[nggallery id=”10″]