31 mai 2016

OLD CARS RALLY RAID DOBROGEA 2016 s-a incheiat cu succes

OLD CARS RALLY RAID DOBROGEA 2016 organizat de Clubul Vehiculelor de Epoca s-a desfasurat in perioada 27-29 mai 2016.
ZIUA 1 A RAIDULUI vineri 27 mai 2016
Dupa ce au luat startul de la Benzinaria Petrom Baneasa masinile participante la raid s-au deplasat pe directia centura Bucuresti, Pantelimon, Branesti-Fundulea, Lehliu, Independenta, Calarasi, Chiciu. Calatoria a continuat cu traversarea Dunarii cu bacul la Ostrov, Manastirea Dervent, Baneasa, Monumentul de la Adamclisi, Cobadin, Murfatlar, Valu lui Traian, Constanta, Mamaia cu cazare la hotel Parc.
ZIUA 2 sambata 28 mai 2016
Dupa micul dejun s-a dat startul din Mamaia pe traseul: Corbu, Sacele, Istria, Cetatea Histria. Dupa vizita facuta la cetatea Histria echipajele au pornit din nou la drum prin, Istria, Nuntasi, Tariverde, Cogealac. S-a vizitat crama Histria unde eram asteptati pentru o degustare de vinuri.
Multumim dlui director Paul Fulea, care ne-a primit cu ospitalitatea traditionala si ne-a oferit informatii despre secretele vinurilor.
La invitatia colegilor Turcitu Vasile si Jichitu Florentiu la Cogealac toti concurentii au luat parte la un pic nic excelent pregatit de gazde. Seara dupa ce a trecut si o scurta aversa de ploaie echipajele au revenit la Mamaia cu amintiri placute.
Multumim participantilor si tuturor celor care au contribuit la reusita acestui rally raid.