22 martie 2019

OLD CARS RALLY PRAHOVA 2019 – INSCRIERI

ANUNT EVENIMENT
OLD CARS RALLY PRAHOVA 2019 – INSCRIERI
Clubul Vehiculelor de Epoca organizeaza in perioada 3-4 Mai 2019 raliul de regularitate pentru vehicule istorice “OLD CARS RALLY PRAHOVA 2019” prima etapa din cadrul CAMPIONATULUI DE RALIURI DE REGULARITATE pentru VEHICULE ISTORICE” (CRRVI).
Evenimentul se desfasoara pe parcursul a doua zile de concurs cu startul si sosirea din Ploiesti.
Regulamentul de desfasurare a CRRVI se gaseste pe websiteul RETROMOBIL CLUB ROMANIA organizatorul campionatului si pe siteul CVE.
Taxa de inscriere la raliu este de 750 lei si include cazarea din noaptea de 3 mai, masa festiva din seara zilei de 3 mai, protocolul de start si festivitatea de premiere (tarif pentru doua persoane in echipaj).
Pentru fiecare persoana suplimentara se adauga suma de 360 lei /pers.
Se pot constitui echipe formate din 3-5 echipaje . Taxa de inscriere a echipei este de 300Lei.
Pentru membrii RETROMOBIL activi se aplica conform protocolului o reducere de 15% la taxa de inscriere (nu si la echipe!) adica se va achita in contul CVE suma de 638 lei / echipaj.
La eveniment se pot inscrie automobile si motociclete istorice cu sau fara atestat de vehicul istoric.
In clasamentul CRRVI vor conta doar masinile cu atestat de vehicul istoric atestat FIVA.
Vehiculele fara atestat de vehicul istoric vor avea un clasament separat.
Se pot accepta in concurs si automobile si motociclete yougtimer (peste 20 de ani de la data fabricatiei) care deasemenea vor avea un clasament separat.
Se mai poate participa si in regim de raid automobilistic cu vehicule fabricate pana in anul 2000.
Se vor putea organiza clasamente monomarca pentru marcile auto care au minim trei automobile participante.
Deasemenea daca vom avea minim trei motociclete acestea vor beneficia de un clasament separat si premii.
Pentru inscriere trebuie sa completati fisa de inscriere de pe websiteul CVE si sa o trimiteti pe adresa de e-mail: clubulvehiculelordeepoca@gmail.com.
Veti primi un raspuns pe adresa de pe care ati trimis fisa de inscriere si daca aceasta este acceptata veti achita in contul CVE (prezentat pe website) suma stabilita si veti trimite catre CVE pe aceeasi adresa de e-mail copie de pe OP in care se scrie numele pilotului si masina participanta si mentiunea Taxa inscriere raliul Prahova 2019.
Pentru echipe se va mentiona numele echipei din fisa de inscriere.
Cand aceasta procedura se incheie veti primi confirmarea ca sunteti acceptat pe lista de participare in limita celor 40 de locuri stabilite de organizator.
Organizatorul va putea accepta suplimentarea listei de inscrieri (in functie de posibilitatile de cazare).
Pentru inscrierile suplimentare peste limita de 40 de echipaje se percepe un tarif suplimentar de 20% fata de taxele initiale.
Regulamentul particular si alte amanunte despre concurs vor fi publicate pe websiteul Clubului Vehiculelor de Epoca.
Inscrierile incep cu data de 25 Martie 2019. Lista de inscrieri se va publica periodic pe websiteul CVE.
Relatii suplimentare la tel 0721275464 sau 0728131139. presedintele CVE – seful Comitetului de organizare raliu ing. Nicu Apostol.

Comitetul de organizare al
OLD CARS RALLY PRAHOVA 2019

OBS:
1) Fiecare participant va da o declaratie pe proprie raspundere ca este de acord cu folosirea de catre organizator a datelor cu caracter personal si materialelor video si foto realizate cu prilejul acestui eveniment si care pot fi puse la dispozitia partenerilor media si altor solicitanti din presa scrisa, radio, televiziuni si internet.
2) Organizatorul nu isi asuma raspunderea in nici un fel pentru eventualele daune sau accidentari intamplate pe durata desfasurarii evenimentului.