19 iunie 2019

“OLD CARS RALLY PRAHOVA 2019” 3-4 Mai

CLUBUL VENICULELOR DE EPOCA A ORGANIZAT IN PERIOADA 3-4 MAI 2019  COMPETITIA “OLD CARS RALLY PRAHOVA 2019” prima etapa din cadrul Campionatului de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice (C.R.R.V.I.).

La competitie s-au inscris 32 de echipaje. Startul intrecerii s-a dat vineri 3 Mai din fata Palatului Culturii din Ploiesti si s-a incheiat in acelasi loc in data de 4 Mai.

– Dupa startul din Ploiesti s-a facut un popas pentru a depune o jerba de flori la monumentul ridicat in fata primariei din comuna Magureni in memoria domnului inginer Iustin Capra , celebru inventator si fost presedinte de onoare al C.V.E. Am mers pe drumuri putin circulate prin sate risipite pe dealuri si locuri frumoase ajungand pana in varf de munte pe platoul alpin la cabana Dichiu.
– Sosirea la finalul primei zile de concurs a fost in fata Primariei Sinaia, dupa care masinile au fost expuse in parcarea din fata hotelului New Montana.
– Cazarea si masa festiva cu prezentare de vinuri de catre un somelier a avut loc la hotel NEW MONTANA din Sinaia.
– A doua zi de concurs a inceput cu startul din Sinaia si s-a incheiat in fata Platului Culturii din Ploiesti.
– Festivitatea de premiere s-a desfasurat in Sala Coloanelor din Palatul Culturii.

Multumim tuturor participantilor, sponsorilor si autoritatilor care ne-au acordat sprijinul pentru reusita acestui eveniment.