29 martie 2013

OLD CARS RALLY CHEIA 2013

Clubul Vehiculelor de Epoca va invita sa participati in perioada 19-21 aprilie 2013 la raliul de regularitate OLD CARS RALLY CHEIA 2013 Competitie desfasurata sub egida AUTOMOBIL CLUBULUI ROMAN (A.C.R.) Autoritate sportiva nationala afiliata la FEDERATIA INTERNATIONALA A AUTOMOBILULUI (F.I.A.).

Echipa organizatorica C.V.E. impreuna cu partenerii sai face tot ce-i sta in putinta pentru ca acest eveniment sportiv dedicat automobilelor de epoca sa fie cat mai atragator pentru participanti atat din punct de vedere sportiv cat si de divertisment.

Competitia se desfasoara cu respectarea regulamentelor raliurilor de regularitate si este destinata atat automobilelor oldtimere (peste 30 ani de la oprirea fabricatiei modelului respectiv) cat si youngtimere (peste 20 ani de la oprirea fabricatiei modelului respectiv).

Regulamentul particular, ghidul raliului si alte documente referitoare la raliu se vor publica pana la data de 5 aprilie 2013.

Inscrierile se fac incepand cu data de 27 martie 2013 prin completarea fisei de inscrire publicate si virarea in contul C.V.E. a taxei de 490 ron.

Organizatorul va publica zilnic situatia inscrierilor. Limita de participare este de 30 echipaje. Inscrierile se fac pana la data de 15 aprilie 2013. In mod exceptional organizatorul va putea suplimenta numarul de echipaje participante. Echipajele inscrise dupa data limita, cat si cele acceptate suplimentar vor achita o taxa de participare de 590 ron.

Fata de editia de anul trecut raliul taseul raliului s-a marit si s-au introdus 4 probe speciale.

Traseul raliului este prezentat in anexa.

Directorul de concurs este desemnat de A.C.R..

Asteptam inscrierile dumneavoastra si va dorim mult succes.

Pentru a descarca formularul de participare, click aici.

Traseul pe care se va circula in Raliul Old Cars Rally Cheia 2013 :

CHEIA – SACELE – TARLUNGENI – BUDILA – TELIU – PREJMER – TARLUNGENI – BRASOV – SACELE – CHEIA

Rugam ca cererile de inscriere sa le trimiteti pe adresa de mail din fisa de inscriere in competitie: clubulvehiculelordeepoca@gmail.com

PRESEDINTE C.V.E.

SI ECHIPA ORGANIZATORICA