10 august 2022

OLD CARS RAID & SHOW BRAILA 13-15 AUGUST 2022

BY MIRCEA

ASOCIATIA CLUBUL VEHICULELOR DE EPOCA organizeaza in perioada 13-15 August 2022 la invitatia municipiului Braila, in cadrul manifestarilor prilejuite de ziua orasului, un eveniment automobilistic constand intr-o expozitie si o parada cu automobile de epoca.

Sambata 13 August automobilele participante vor fi aduse de membrii echipajelor din Bucuresti, Prahova, Dambovita, Ialomita, Calarasi, Constanta, Galati si Braila la locul de intalnire din parcarea Mall Braila.

Startul pentru echipajele din Bucuresti va fi in jurul orei 8:30, iar la Buzau (benzinaria Petrom Soseaua Brailei) va avea loc o regrupare si intalnirea cu echipajele din Prahova, Dambovita si Buzau intre ora 11:00 si 11:30.

Raidul va continua prin localitatea Ianca catre Braila, unde in jurul orei 13:30-14:00 va fi sosirea la Mall Braila.

Aici va fi organizata o prima expozitie cu vehiculele participante si apoi se va merge la locul de cazare, Grand Hotel Orient din Braila.

La ora 18:00 toti participantii vor fi prezenti la Mall Braila pentru parada care va avea loc pe strazile municipiului Braila in prezenta autoritatilor locale.

Dupa parda automibilele se vor regrupa la locul de expunere din parcarea primariei Braila.

Duminica 14 August intre orele 10:00-14:00 va fi organizata expozitia din parcarea primariei Braila, unde un numeros public va putea admira frumoasele exponate si afla informatii despre masinile prezente de la proprietarii acestora.

Dupa inchiderea expozitiei va urma o plimbare “la pas” (nu cu automobilele) si intalnirea cu discutii si concluzii despre eveniment si automobile.

Luni 15 August in jurul orei 10:00 (dupa micul dejun) toti participantii vor pleca spre localitatile de resedinta.

La eveniment vor participa peste 30 de automobile de epoca.