29 aprilie 2010

1 Mai: Invitatie la Parada Litoralului

Cel mai vechi automobil inscris in circulatie din Romania – un Ford T Speedster fabricat in 1912 – participa la Parada Litoralului 2010! Automobilul unicat in Romania complet restaurat si functional apartine sotilor Kohnen, colectionari membri ai Clubului Vehiculelor de Epoca.

La invitatia Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Clubul Vehiculelor de Epoca participa in perioada 1-2 Mai 2010 a festivitatile prilejuite de deschiderea sezonului estival pe litoralul romanesc.

Sectiunea autovehiculelor de epoca in cadrul acestor manifestari va fi astfel reprezentata de marci de renume si modele consacrate in perioada ante si interbelica: Ford T, Ford A, Aero, Mercedes, Jeep Willys CJ, Plymouth, Fiat 500 Topolino, BMW moto dar si modele clasice ale anilor 60′ : Cadillac DeVille, VW Karmann Ghia, Opel Rekord, Fiat 600.

Masinile vor fi expuse in incinta statiunii Mamaia si pentru data de 1 Mai vor participa la “Parada Litoralului” defiland pe traseul Mamaia Navodari spre incantarea turistilor si oficialitatilor prezente la eveniment. Duminica 2 Mai expozitia automobilistica va fi din nou vizitabila Mamaia.

 

Invitam sa ni se alature cat mai multi posesori de vehicule de epoca pe plan local – auto vintage, clasice, neoclasice – aflati in Constanta sau pe litoral. Asteptam pe toti simpatizantii  miscarii auto retro care doresc sa viziteze expozitia sa ne cunoastem devreme ce impartasim aceeasi pasiune pentru automobilele vechi.

Pentru detalii privind participarea la eveniment va rugam contactati 0721275464 Nicu Apostol.