6 iunie 2011

Invitatie la Bucharest Classic Car Show 9 – 12 Iunie 2011

Dupa succesul primului salon organizat in 2010 si a discutiilor cu partenerii si impatimitii fenomenului, anul acesta evenimentul va continua intr-un format mai mare si mai diversificat ca evenimente si exponate.

Organizatorii sunt World Trade Center Bucuresti si Clubul Ve­hiculelor de Epoca, bine cunoscut pentru activitatea sa de conservare a patrimoniul autohton, imbogatirea lui cu noi piese restaurate, culti­varea interesului publicului pentru aceste valori si organizarea de manifestari cu astfel de vehicule in tara si in strainatate.

 

Salonul va reuni, aproape toate cluburile auto de epoca din tara, peste 50 de masini de epoca in stare de functionare din Romania. Ma­sinile vor fi prezentate ca valori culturale si tehnice pentru publicul larg, dar si ca valori comerciale – cu posibilitatea inchirierii pentru filmari, manifestari  sau evenimente speciale – dar si, in unele cazuri, cu posibilitatea achizitionarii.

 

Colectionarii, pasionatii si publicul larg, vor putea admira superbe vehicule de epoca, masini de curse, obiecte de colectie ce tin de seg­mentul auto dar si de decor : statie de benzina vintage, atelier de restaurari auto cu demo, colectii de machete, numere auto vechi, ceasuri de bord, carte veche, permise auto, etc. Totodata vor fi or­ganizate demonstratii auto.

 

Atmosfera inceputului de secol XX va fi recreata cu ajutorul obiecte­lor de epoca puse la dispozitia publicului spre cumparare de catre colectionari. Alaturi de acestia vor fi prezente societati comerciale care ofera produse si servicii legate de tema salonului si de perioada pe care acesta doreste sa o evoce.

 

In premiera in perioada 10 – 12 Iunie 2011 va avea loc raliul “Interbalkanic Classic Rally”, Bucuresti – Brasov – Sibiu organizata de MROE Motor Rally Organization Events Grecia (www.mroe.org) si Retromobil Club Romania (www.retromobil.ro). Startul se va da in data de 10 Iunie 2011 din fata WTC Bucuresti – Hotel Pullman si se va incheia in acelasi loc in data de 12 Iunie 2011.

 

Sperand sa va avem alaturi la o noua editie a Bucharest Classic Car Show si in premiera la raliul Interbalkanic Classic Rally evenimente unice in peisajul bucurestean,

 

PROGRAM:

 

Joi 9 Iunie 2011

11:00  Caravana auto pe traseu Centru – WTC Bucuresti

12:00  Deschiderea salonului

Sala Plaza—WTC Bucuresti Pullman Hotel

 

Vineri 10 Iunie 2011

10:00 Start raliul Interbalkanic Classic Rally

(in fata hotelului Pullman)

10:00-18:00  Expozitie auto – prezentari auto si demonstratii

Sala Plaza—WTC Bucuresti Pullman Hotel

 

Sambata 11 Iunie 2011

10:00-18:00  Expozitie auto – prezentari auto si demonstratii

Sala Plaza—WTC Bucuresti Pullman Hotel

 

Duminica 12 Iunie 2011

10:00  Expo – prezentari auto si demonstratii

Sala Plaza—WTC Bucuresti Pullman Hotel

Sosire raliu Interbalkanic Classic Rally

Festivitate de premiere raliu

Inchiderea salonului

Mai multe informatii pe www.wtcb.ro

[nggallery id=”8″]