27 mai 2009

Expozitie Parcul Carol 29-30-31 Mai

La invitatia Primariei Sector 4 Bucuresti, CVE va organiza o expozitie de vehicule de epoca: interbelice, vintage, clasice si youngtimer la intrarea in Parcul Carol, manifestarea facand parte din evenimentul intitulat Targul Anticarilor in Parcul Carol, editia I, 29-31 Mai 2009 . Expozitia va debuta Vineri ora 12:00 cu o scurta parada pe bulevardele adiacente parcului.

Pot expune bijuteriile pe patru roti atat membri clubului cat si simpatizanti ai miscarii auto retro, cu un prealabil acord din partea oficialilor CVE.

Sunt asteptati sa viziteze expozitia toti proprietarii de masini de epoca din Bucuresti si imprejurimi. Daca in colectia lor se gasesc automobile retro pe care doresc sa le si expuna cu aceasta ocazie, asteptam un contact in prealabil din partea proprietarului pentru a se putea asigura conditiile necesare expunerii. Toate exponatele vor construi atmosfera unui show automobilistic spre incantarea publicului amator. Clubul Vehiculelor de Epoca beneficiaza de sprijinul Primariei Sector 4 pentru acest eveniment.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati: 0721-275.464, 0747-059.951